Prothese service aan huis

“Een loszittend kunstgebit is een van de meest voorkomende klachten..”

Gratis intake gesprek

Persoonlijke benadering

Vakbekwaam

Implantaat prothese ‘klik’ gebit

Bij langdurig dragen van een kunstgebit blijft met name de onderkaak slinken. De onderkaak wordt minder hoog en uw kunstgebit gaat steeds losser zitten. Het kunstgebit schuift over het tandvlees en het kaakbot, wat (pijn)klachten kan geven. Bij een controleafspraak kunnen wij vaststellen of een aanpassing, vervanging of plaatsen van implantaten een oplossing voor het probleem is. Als uw klachten van dien aard zijn dat aanpassing of vervanging geen optie zijn, dan zullen wij u doorverwijzen naar een implantoloog.

Wat is een implantaat?
Een implantaat is een kunstwortel die als een schroef in de kaak wordt geplaatst. Om een gebitsprothese goed te kunnen dragen zijn over het algemeen twee of vier implantaten voldoende. Een implantaat is gemaakt van titanium en heeft een keramische buitenlaag. Een implantaat heeft een doorsnede van ongeveer 4 milimeter en een lengte van 10 tot 16 millimeter.

De tandprotheticus aan huis

Heeft u zelf geen vervoer of bent u slecht ter been, geen nood!

Helaas is het voor sommige mensen niet mogelijk om een praktijk te bezoeken of om een familie lid te vragen om hulp.
Wij bieden daarom huisbezoeken aan in de omgeving Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en omgeving Rhenen.

Voor het aanmeten van een nieuw kunstgebit zijn er ongeveer 6 afspraken nodig om tot een volledige behandeling te komen.
Wij komen bij u thuis voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit gebeurt voor u in een vertrouwde omgeving zoals bijvoorbeeld aan uw eigen keukentafel.